vasárnap, április 08, 2007

roviden.. mar amennyire

hat persze h este mar nem volt idom at oltozni. ergo: nyakig felvagott szoknyaban, mely dekoltazsban es magas sarkuval allitottam be a kormoranban.. ezt sajnos csak aki ismeri a kormorant tudja at elni.. nem tudom mihez hasonlitani akolozsvariak szamara..talan krajczar..talan pub.. vagy valami kozte.. szal nem volt tul jo nekem..de muszaj volt! meg akkor is ha oltek kozben a labujjaim az ujj cipelloben! ;))

ma meg csalad latogato nap volt: jottek nagyiek..unokatestvereim ilyenek..aztan egyutt mas unokatestverhez.. aztan temeto.. h ne hadjuk ki senkit!

az uncsim akit latogattunk, be kell h valjam, jol el intezte magat vilag vegere falura.. de o ugyesebb volt mint en, mert ugye o mar 18 evesen ferjhez ment, es allatokat nevel.. meg foz, meg minden.. nem ugy mint en.. na nem mintha irigyelnem.. de a csalad dijazza az ugyesseget!

most mi?!? allatot en is nevelek 1et ithon es boven eleg! salatat en is tudok csinalni.. sot! meg sutit is! minek kell ahoz ferjhez menni? :P

este megint csajos este.. ugyhogy most tunok aludni mert ki vagyok a tegnapitol.. pedig csak nektart ittam.. orekszek..ez van.. nem birom en mar az ejszakazast!

Nincsenek megjegyzések: