szombat, április 07, 2007

ki cicomazva..

ritka alkalom, de igen, andi ki oltozott! meghozza szoknyaba, dekoltazsos felso, illetve magas sarku! aki ma talalkozik velem kerem dijazza, mert nem bisztos lessz meg szerencseje hozza! :))

ja es ma gyumolcs napom volt.. de olyan ehes vagyok mar h alig birok mar magammal! pedig azt olvastam h nem hiaba talaltak ki a bojtot evnek erre az idoszakara! ugyanis a szervezet most frissit, tisztul. ugyhogy fogyi is hatekonyabb! hat majd holnap jelentem milyen eredmenye lessz miutan ma ejszaka be zabalok minden finomsagbol! mert hivatalosak vagyunk egy bazinagy vacsira pasimeknal! ok ilyenkor ossze szedik a csaladot, sokan vannak, sokat esznek! es iden eloszor, nem leszek ott egyedul, hanem szuleimmel vagyok hivatalos! gondolni sem merek a sok finomsagra! :D mar a gyomrom is kezdi a koncertezest!

azon kivul, meg remelem lessz annyi idom h haza rohanjak at oltozni mielott meg kiruccannank a csajokkal.. mert nem bisztos h ilyen kiszerelesben akarok meg jelenni az inside-ban (szatmari valtozata a gazette-nek) vagy kormoranban.. (mert ahogy ismerem ezeket tuti h az lessz belole..)

Nincsenek megjegyzések: