vasárnap, április 22, 2007

buli vagy nem buli

szoval...

- gazette-ben bulizni mikor temesveron van nagy kibaszott buli, nem jo otlet! mert kong az uressegtol!

- king-be menni baratok kedves hivasaikert, nem jo otlet! meg mindig olyan szar mint elso even volt.

- foleg akkor rossz otlet a king ha biologias buli. nagyon szar bulit hoztak ossze..

- budi katasztrofa: a vece tul magas, az ajto es a vece kozt tul kicsi a tavolsag.. (ha lehet annak nevezni). a kagylo alig all, vece pappir nincs, kez szarito nincs.

- az emberek ugyszinten katasztrofak. aki mindegyiken tul tett, az egy kis nick carteres frizuras, brasil feliratu zold felsos, harry potteres pofaju kolyok volt. aki ugyanugy utalta a vilagot mint a tarsai! mert ugye tobnyire hosszu haju pasik rasztaka fejuket..de ha arrol van szo, a nick carter frisztot is lehet reptetni. amugy teologias volt.

- igen, fekete felsom van, igen, eleg sotet sminkem volt, de nem. nem vagyok depresszios, nem utalom a vilagot, nem vagyok rokkeres, illetve nem hallgatok olyan zenet amiben az egesz vilag fajdalma benne van! szerencsere meg nem kizaro kriterium a muveszetiben h depresszios legyel. mondjuk lehet azert mert ugyis vannak elegen. aztan remenykednek h meg "fertozik" a maradek normalis embert is..

- nem, nem ismerem a katapult zenejet. csak hallotam rolla. es ez van. attol meg ki mondom es nem szegyelem. meg akkor sem ha ismerjuk a gitarost es pont velunk ul egy asztalnal.

- ami jol esett es reg hallotam az a valami amerika szam volt. jo nosztalgiazas volt.olyat is csak magyar bulikon lehet hallani...

Nincsenek megjegyzések: