szombat, október 07, 2006

telihold


tegnap igen furcsa modon hatott ram a telihold! csomo olyan dolgot csinaltam amit eddig meg nem!

pl: ossze hoztam egy par embert este es ki mentunk a varosba. ez kb ugy volt h mindenkinek kuldtem sms-t jonnek-e a varosba estere. persze mindenki orommel fogadta a meghivast. ami meg furcsab ebben, az az, h ezek mind evfolyamtarsaim voltak. eloszor is, andi nem szokott embereket ki hivni a varosba. andit szoktak hivni masok.
2x, nem szokatm az evfolyam tarsaimmal se bulizni, sem kavezni, sem varosba menni. aztan meg voltam egy olyan helyen ahova meg nem neztem be soha, amugy meg helyet kellet cserelni..mert en ki talaltam h uljunk be egy olyan helyre ahol meg csak latogatoba.. atmenetileg voltam (mert el koltozott es nem voltam meg ebben az uj valtozataban de ugyanolyan hangos es ugyanolyan szar a kiszolgalas..sot..lehet rosszab. ja es a budi is eleg furcsa mert csak egy fuggony valaszt el a kagylotol ahol epp varakozik a masik ember...) es kicsit keson szoltak h az asztal le van foglalva..na mind1. szal voltunk az egyik torhelyunkon, az angyalokban, de kivetelesen tele volt! ugy ertem TELE! viszont nagyon jo kis cigany zenet huztak a zeneszek..akik amugy nem tom honnan bukkantak elo.. ja es utban a vegso de uj helyre be neztunk meg egy olyanban ahol ugyancsak nem voltam meg. hihetetlen h 3 eve vagyok kolozsvaron es meg mindig van csomo jo hely ahol nem voltam. pedig nem olyan nagy ez a varos..
ja es eloszor ettem szalma krumplit varosban (kolozsvaron).

es eloszor orultem nagyon de nagyon annak h magamban vagyok ithon. rajottem h szeretek sok ember tarsasagaban lenni de othon jobb egyedul lenni.

es annyi, de annyit beszeltem ezekkel az emberekkel, amenyit szerintem nem beszeltem 3 ev alat! es jo volt!

komoly szocialis eletet elek!
lehet most kicsit ossze vissza beszelek.. de nagyon nagyon furcsa volt az egesz! meg azt is furcsaltam h milyen sok embert szedtem ossze. meg h nem voltak olyan nagyon kinos jelenetek mikor csend van es senki nem tud mit mondani. volt mirol beszelni. na jo.. az ido nagy reszet azzal toltottuk h filmekrol es film rendezokrol beszelgettunk.. persze ra is jottem h le vagyok kicsiket maradva es csomot nem ismerek.. az utolso film fesztivalrol is le maradtam! es arrol is amiket ezek csinaltak a suliba mig belgiumban voltam. csomo jo cuccot amugy. lehet el kerem a tavaji temakat es meg csinalom magamnak ithon unalmamban :P

es tegnap eloszor nem volt kedvem sem messengerezni, sem internetezni, sot, blogolni sem. ami meg furcsabb andiban! remelem nem vagyok beteg! francba! kezdem szeretni az embereket! es mar nem vagyok antiszocialis! es mar felenk sem vagyok... sot! mi van velem?!? tudtam h meg valtoztatott a belgiumban toltott ido... de nem tudtam h ennyire! mondjuk kellet egy kis ido mig magamhoz tertem mikor haza jottem. de mostmar minden okes. iden megismeri a vilag az igazi andit. mindigis ilyan szerettem volna lenni. aztan valahogy nem jott ossze. es anelkul h eszre vettem volna hirtelen annyit valtoztam.. h meg en is meglepodok..
kivancsi vagyok h a tobbiek eszre vettek-e a valtozast.

Nincsenek megjegyzések: