péntek, október 20, 2006

beck in kluzsu city! az az kolozsvar. magammal hoztam agit.. es aniko is itt van! es kaptunk anikotol ajandekot mert volt olaszba! es olyan jo h megint itt vannak.. az este tokre olyan volt mint regen mikor epp meg erkeztek othonrol.. na de nem megyek bele a reszletekbe mert meg el erzekenyulok! ;)) majd ha lessz gepem..amit mostmar allitolag hetvegen megkapok.. le fotozom mit kaptunk kiralytol :D ja es tegnap meg egy kialitas megnyitora is el jutottunk agival :D es egesz nap pletyo volt.. ugy kb delutan 3kor kezdtuk..es ejfelkor hagytuk abba! olyan jo h itt vagytok!

azon kivul meg a hiper szuper uj monitorom ki talalta h kontakt hibas :( errol ennyit! alig aludtam az ejjel.. ma meg etvagyam sem volt..mig ki nem talalta h mukodik per pillanat! szoltam apunak..es lehet kapok ujjat meg a jovohet folyaman! ami allitolag meg nagyobb is lessz! na hat nem kell kenem nagyobb csak lenne ilyen szep mint ez es mukodne!

na megyek keszulodni mert az uj szep gepemhez csak egy szep uj tuti eger hianyzik.. na meg megyek talalkozni a csajokkal es remelhetoleg be ulunk valahova! csak kinga maradt le mindenrol.. de majd legkozelebb! ;)

Nincsenek megjegyzések: