vasárnap, július 01, 2007

vege. most kovetkezik a semmi..

volt megvedes, volt kiallitas megnyito, volt buli.

diploma vedes. jo volt.. konnyu volt. viccelodtek, hihihi, hahaha.. andi mar ideges h nem figyel ra senki.. fenykepeszkednek a ki nyomtatott megvedesemmel.. andinak mar nincs turelme.. aztan vegig hallgattak az osszes 3 mondatot amit mondtam nekik.. es ennyi. dicsertek a tanaraim.. aztan meg koszontek es next!

kiallitas megnyito. borzaszto szar program. eloszor is h a csajok csak direk ezert jottek fel kolozsvarra. es csak par orat maradtak.. es minden egy nagy rohangalas lett.. mert kell latni kiallitast, kell jonni enni, kell vissza erni kiallitasra.. aztan masik baratnom szulei meg igertettek velem h hozza is fel megyek.. ott is kell enni, inni.. es persze h ki maradt a nagy resze az egesz kiallitasbol.

es vegul nagy nehezen el ertunk a buliba is. ott voltak sok erdekes dolgok. kocsog meg mindig bamul mint aki eloszor lat not, aztan volt olyan hosszu beszelgetes olyannal aki nem erdekel es nem tudtam szabadulni, volt tancolas, sok suket duma, volt speach a vegen ami pontott tett a bulinak.. aztan haza vittuk egyik baratunkat mert pasikent nem ugy nezett ki mintha el tudta jutni magaba a szobajaba. aztan nem engedett ki a pasi bentlakasbol.. meg ilyenek. persze h ki szabaditottammagunk. mert hat nem fogunk mi bentlakasba aludni! legyunk mar komolyak!

igy a vegen.. osszegezve jo volt vegul is.. sot1 pont olyan volt mint amilyennek kellet lennie! :)

2 megjegyzés:

Felméri Péter írta...

fasza, egész egyszerűen imádom a stílust ahogy írsz. csak így tovább :*

andi írta...

:)) koszi. ilyet sem mondtak meg nekem!