kedd, november 07, 2006

es most komolyan! mi olyan hihetetlen abban h a pasik igenis ki tudjak szurni azokat a csajokat akik csak arra vagynak h meg hivjak oket egy italra es utanna mar minden siman megy! en tapasztaltam. ok. nem mindegyiknel mukodnek ezek az extra szervek.. mert probalkoztak paran mar nallam is, azok viszont mind murnyok voltak! szal nem lehet oket komolyan venni.

de azert van par dolog amit komolyan nem ertek: ha valaki igazan tetszik nektek, mi a f*nak nem tesztek is erte valamit? eleg lenne ha csak egy minimalis ici pici dologgal celoztok a dolgokra.. na mind1. szerintem ezt sem fogom meg tudni a kozel jovoben. szerintem kene mar most el kezdjek egy konyvecsket vagy ilyesmit.. amikre ra jovok, azt le irni es majd idoben at adni a gyerekeimnek illetve unokaknak! sokkal konnyebb lenne az egesz! erre miert nem gondolt meg senki? tudom h ez nem epp igy mukodik de lehet nagy segitseg lenne neha. az en nagyimtol csak annyit tudok h most 75 evesen is meg reszket es be olvad a laba ha talalkozik elete szerelmevel! en nem akarok igy jarni! en vele akarok lenni! nem akarok olyan h mi lett volna ha..

es mind ebbol mi lessz? egy nagy semmi! elore tudom az egesz eletem. ami felelmetes. ez persze csak akkor ha a konnyebbik opciot valasztom. francba.. mar megint magamrol irok.. szal ott maradtam h pasik. soha nem fogom meg erteni oket! soha soha! nallam miert nem probalkoznak soha azok akik szimpatikusak?!? vagy ez kriterium? nem probalkozunk olyannal aki tenyleg szimpatikus mert mi van ha megse? mind1... most kicsit tul bonyolitom a dolgokat. es valoszinu h par ev mulva ebbol is ki novok.. attol meg naiv leszek, almodozo, es nem fogom latni az erdot a fatol, de remelem tul elem a sok hulyesegem. ha jobban bele gondolok azt sem ertem hogy turnek el a baratok. annyit le tudok filozofalni a nagy semmin! es meg bonyolitom is. ahelyett h tennek erte valamit.

na most andi nagyon sok at gondolni valot talalt.. andi meg nagyon sokmindent nem ert.. nagyon de nagyon sok mindent!

Nincsenek megjegyzések: