vasárnap, február 08, 2009

tavasz van!!!

marcsak 3 napom van az epiteszeti irodabol! es kb senkinek fogalma sincs rolla mennyire jo erzes ez! mar annyira szabadnak erzem magam mint kb utoljara oviban!

most tanulnom kene mert elmeletileg csutortokon vizsgazom.. ne kerdezzetek mibol. utalom. most epp huzom az idot! :D

internetes ceghez marcsak egy hetig megyek, iskolaba is meg csak e kurzust tartok.
es most a legnagyobb problemam az, hogy mit vigye es mit ne vigyek magammal oda atra.
a vilag masik oldalara. sydney-be
:D

kolozsvaron megvettem a kis ruhat amiben leszek aussie barataim eskuvojen. marcsak valami jo kis szandi kene. ami eleg gaz, mert most tuti nem talalok sehol szandalt.
azon kivul, valahogy ki kene talaljam hogy pakoljak, mert a csaladbol kb mindenki kuld majd ajandekot neklik.. es a sajat cuccaimra nem is lessz hely. meg akkor is ha nyar van. elmeletileg kisebbek a ruhak. de andi nagy, ugyhogy aranyokban nem valtoztat semmit.

es meg mindig nem tudom eldonteni ha nezzek szet londonban vagy legyek jokislany es varjak 7 orat a repteren mert lehet nem erek vissza idoben..

mar annyira varom! allitolag mar elkeszitettek a szobam. lessz sajat szobam. es sajat gardrobom. es polcaim! hat nem dragak? es beszerveztek nekem egy bicigli turat sydneyben. rokton masodik nap hogy ott leszek. kettesben egy "regi jobarattal". remelem Amber nem ugy gondolja mint ahogy nekem elsonek tunt.

mit szeretnek csinalni mig ott vagyok?pl: bondi beachre menni, sok dude surfos embert latni, ha van ra lehetoseg valami vizi sportot megtanulni, buvarkodni, simfonikus koncertre menni a hires operahazban, tornazni a baratnommel, napozni, ujj portfoliot ossze szedni, soksok fotot csinalni, kengurukat fotozni (tudtatok hogy a kenguruk usznak? kaptam fotokat. annyira meleguk van hogy kijottek a partra es usznak. vicces, nem?) , sok sok embert megismerni, pihenni, bulizni, egyszoval: elni!

Nincsenek megjegyzések: