kedd, február 13, 2007

miert utal az ember rendorsegre menni!

eloszor is miert szinte feltetele annak h oda be menj, az h budos legyel! nem mintha baj lenne h ki logsz a sorbol, de annal jobban nyomulnak rad, minnel kellemesebb az illatod! aztan minden oreg neninek, bacsinak, terhes kis 18 evesnek elsobseget kell adj. azon kivul nincs levego, meg mindig budos van, a gyomrod mar reg fel fordult es csak remenykedsz h tul eled.. nem tudod mikor, hova es mit kell ki tolteni, es hatadnal meg mindig nyomulnak. aztan kisebb veszekedes a tobbiek kozt, mikor mar az sem erdekel h hanyan tapostak le csak fogjak mar be es a neni a pult mogul vegezze mar a dolgat!


ezen a par oran belul (mert elotte egy oraval mar ott kell lenni csak h ne kelljen tobbet egy oranal varnod a sorodra!) csak az nyugtat es csak az ad "erot" (:P) az egeszhet h a rendorok, hivatalos bacsik,vagy egyetemi nenik nem kothetnek soha tobbet bele a dolgaidban! es h hivatalosan is ott laksz ahol laksz!

es mikor ki ersz..ugy erzed mar evek ota nem volt ennyire friss a levego korulotted! es madarak csiripelnek.. es csodalatos napod van!

hat ez volt ma, draga barataim...

Nincsenek megjegyzések: