csütörtök, szeptember 21, 2006

andi majdnem hofeherke rajzolo lett... =)) mert hogy volt egy plakat.. amin azt irta h konyv boritoknak designert keresnek. en fel is hivtam oket mert epp h nem a tokeletes munkahely szamomra.. erre fel nem mondtak semmit.. hanem legyek szives be faradni! megyek is.. ki a p*ba! vilag vegere.. taxival ugye, mert egy oran belul akartak velem talalkozni a varos masik vegeben.. aztan belepek egy idos es nagyon benan oltozott nokkel teli lakasban.. akik kozul egy, be vezet a fonokhoz, aki mutatja h mit is kene.. latom mind gyerek meses konyvek. es ra vagja egyenesen h ha ugy gondolom h tudok olyasmit csinalni hat ok. ha nem..

andi: de ugye nem en kell rajzoljak is?
pocs: miert? maga nem festo muvesz?!?
andi: nem.
pocs: akkor minek jelentkezett?
andi: hat meg szerkeszteni a boritot.. ilyesmi...
pocs: jaa! neeeem. az olyan embereink mar meg vannak!

es szepen kisetaltam! na kosziii! igazan szolhatott volna h mit keresnek meg telefonon! es milyen hulye dolog az h nem tudnak ujjabban a fonokok egy normalis idopontott kerni a fotostol? multkor is meg kertek fotozzak le par ruhat.. oltonyt egy cegnek reklamnak. de most! mondtam tokeletes.. epp most merult le az akum.. fel tolteni 2 ora. azon kivul nem is voltam othon.. szal mi fele dolog ez ujjabban h ha akarnak munkat adni, na gyere. de most! aztan ha veletlenul nem tudsz repulni.. akkor mar nem is keresnek?!?

kulomben egesz nap ezen a hofeherke dolgon rohogtem... (tegnap) foleg h nagyon nyomultak valami uj tarzan rajzal... =)) ami kulomben a hofeherkevel egy csapatban..olyan csapatot allkottak h ha gyerek lennek..elobb meg ilyednek.. aztan soha nem vetetnem meg a szuleimmel azokat a remiszto dolgokat. remelem az en gyerekem nem lessz ilyen veszelyben... :P

Nincsenek megjegyzések: