szombat, július 12, 2008

utalos nap...

utalom a lakadalmakat. utalom az eskuvoket. utalom hogy egy kibaszott hulye par miatt nem tudok menni animara. felszigetre. utalom hogy nem is ismerem oket de kotelezo a jelenlet. utalom hogy pasim megvaltozott. utalom a vicceit. utalom hogy nalla meg vannak kotelezo programok, mint egy lakzi pl. utalom hogy nem lazado. utalom hogy nem elszalt. utalom hogy utalom benne ezeket a dolgokat. utalom hogy en is engedem magam kotelezni hulye dolgokra. es ha nemjon majd az en lakzimra?!? ki a f*szt erdekel! max egy menuvel olcsobb lessz az egesz buli.
a lenyeg. utalom ezt a kovetkezo lakzit. es utalom hogy nincs eselyem pentek este ott lenni felszigeten. illetve ha igen, nincs eselyem visszaerni idoben a lakzira.


valaki, akarki, hazahoz engem szombat delutan 5ig? :(

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Lagziba, nem lakziba :DDD

andi írta...

akkor most a lakzi (lagzi) nem a lakadalom szobol jon? nem a lakadalomnak a roviditese?!?

Névtelen írta...

De igen, de kerdezd a nyelveszeket, hogy miert irjak d-vel vagyis, hogy lagzi. A lakadalom szo pedig helyesen lakodalom, kb. a lakoma szobol johet, talan.

andi írta...

huu! na okes. elhiszem. nyelveszt nem ismerek. de sima halando is megteszi. en ugyanis talalomra irom a szavakat. elkepzelem vajon honnan jon.. es hogyis ejtik.. aztan osszekombinalom es lessz egy idetlen szo belole amit valoszinu hogy rajtam kivul aligha sikerulne valakinek kitalalni az ertelmet! :D
szoval rovidebben: kosziii

andi írta...

mondjuk az is bisztos hogy nem blogon keresztul tanulok majd meg magyarul irni... :P

Névtelen írta...

Hat ha nem magyar anyanyelvu vagy, akkor gratulalok, mindenesetre, alig vevodik eszre. Es nem bisztos, hanem biztos (pl. biztositas, szimpla Z, csak Sz-nek ejtjuk- ezekre van egy csomo szabaly, de szimpla odafigyelessel ra lehet jonni a helyesirasukra) :)