csütörtök, november 01, 2007

hisztek ebben.. vagy abban?!?

egyik ejjel.. uncsimmal akivel alszom, arra ebredunk hogy mindketten ugyanarra nezunk a sotetben.. szobaba.. ahonnan valami furi hang hallatszott.. furcsa. nagyon furcsa.. olyan mint egy nyiszorgas.. de olyan nyiszorgas nincs ebben a hazban..
na de eldontottuk hogy bisztos almodtunk.. (na persze.. mind2en ugyanazt..) de aztan megint arra a hangra ebredunk.. csak a szoba masik felebol.. es mindketten .. en eldontottem hpgy biszti valaki vecenvolt.. es az ajto vagy valami.. nemtomhanyadjara meg eldontottem hogy biszti a nagyi forgolodik az agyban es az nyiszorog az esti csndben..

furcsa volt.. nagyon furcsa.. es inkabb ugy gondolom hogy valami hulyesegem.. minthogy ne tudjam megmagyarazni.. mert utoljara kintrol hallatszott.. az ablakon kivul.. es az uncsim is mondta.


elso estek kozott mikor itt aludtam .. volt szo arrol hogy a nenyem hisz valami halal utani valamiben.. hogy meg halal utan nemtom hany napot van a foldon a lelek.. es hogy mikor az o nagyija halt meg.. eltort egy edenyfele nemtommi.. es en alvas elott azon gondolkodtam hogy mit benazhatott hogy le esett az uveg dolog es eltort.. errefel leborul egy nagy stoc divatlap.. ami kiderult hogy maskulomben soha nem brult el..

na errol is ennyit..

Nincsenek megjegyzések: