vasárnap, november 11, 2007

ebredes..

1. sosem fogom megerteni a logikajat annak hogy hetvegen is koran kellni.. hamar vegezni a dolgokkal.. aztan megis lefekudni aludni. vagy alszol, kipihened magad es elvegzed a munkad, vagy ebren maradsz vegig es akkor ertelme is volt koran kellni.

2. elegem van. haza akarok koltozni. utalok mindig arra ebredni hogy zajolnak korulottem. sajat szobat akarok. sajat tevet es sajat szamitogepet.

3. ha munkatarsi osszeruccanasrol van szo, tuti az lessz a vege hogy ittasan vagy nem, kibeszeljuk a fonoknenit. es 10x elmondja mindneki a problemajat.

1+2+3=
- nem leszek jo haziasszony. sot! nem is leszek haziasszony! es ebbol nem azt kell erteni hogy dobozos kaja lessz nalam oregsegemig.. mert en szeretek fozni ezt azt.. sutit csinalni meg stb. de nem fogok azert ellni hogy fozzek. sosem leszek olyan mint a nagyi vagy akarki mas a csaladbol.
- haza koltozom max egy heten belul.
- ha mar ugyis aza koltozom, nem fog eleg lenni a fizum csak benzinre. ergo, nincs ertelme dolgoznom. csak hogy ne ulljek othon?!? mert hogy penzem ugysincs. szoval van 2 varians. vagy felemelik a fizum, vagy felmondok.

Nincsenek megjegyzések: