kedd, január 02, 2007

uto post

30-an, semmi kedvem nem volt az egesz muvelethez, foleg h meg is faztam kozben, ogen. de jol be antibiotikumoztam magam oszt ossze szedtem ami meg maradt belolem reggelre. kb olyan 4 ora alvas utan.

mikor mar a vonaton ultunk minden okes volt, foleg az agnes boros teajaval besegitve :P 2 oras utat vegig rohogtuk mint 3 liba. hogy aztan csatlakozzunk mas kettohoz varadon :P

persze kellet egy kis elo buli is! ugyhogy mar 30-an este vagtunk egy "kissebb" bulit. szilveszterkor meg egy "kis" bulit! imolatol (draaaaga imolatol) kapott ajandekainkkal vonultunk vegig a varoson meg a buliban: pestrol szerkesztett hajpantok amiknek voltak csapjai(csillag csapjai, diszko gomb csapjai, illetve zold zorgos csapjai).igyhat mindenki szeretett minket (nem mintha azok nelkul valaki mert volna nem szretni :P) es allati nagy bulit vagtunk! mindenki hozta a formajat, es mindenki csinalt olyat amit altalaban nem: agnes ossze kevert 2 abszolut kulombozo embert (agnes, aki mindig mindent meg figyel az embereken! most ossze kevert egy szoket egy feketevel.. a reszletekrol ne is beszeljunk!), kinga haverkodott a balazs palival (egy nem feltetlenul szivunkhoz kozel allo pasival, nem mert nem szimpatikus meg kedves meg ilyenek, de nem mindenki olyan fele mint mi :P), en meg el vertem magam a fenykepezo geppel (az oldalam lila :P). azon kivul, egy perui csajjal tancoltam kicsit tobbet a kelletenel, most izom lazam van, pasi nelkul szilvesztereztem, es a fotokon tok csinos vagyok. szal furcsa egy buli volt az mar tuti! ja es enekeltem is! errol meg csak azt kell tudni h en nem enekelek soha, mert borzaszto falcs dolgokat szedek ki magambol. max dudolok, de most enekeltem! emberek kozt! es meg fel is vettek, mert a krisztinek kellet kamerazni! aniko meg halalosan draga volt, mert ki birt 4 libat a sajat hazaban, es mert minket ott tartani, egy fedel alatt a szuleivel! es meg emberek koze is vitt :P koszonnyuk neked aniko! imola viszont nem extrazott..vagy nem tudok rolla.. jujjj, es aniko szuleinek is koszonnyuk a rengeteg sok fincsi kajat amit keszitettek nekunk meg a sok turelmet!

es most vegre mondhatom h vegre volt egy nagyon jo szilveszteri bulim! nekem, aki soha nem bulizot jot szilveszterkor! ezt is anikonak koszonhetem, h most megvolt eletem legjobb szilvesztere! agnesnek meg a gyogyszereket amikkel ossze szedett! kinganak meg imolanak a jo kedvet!

fotokat csak vagy 500at keszitettem! de mind konfidencialis! ugyhogy azokbol max ki photoshopoltat kaptok :P kicsit kesobb ha vissza szereztem tobseget varadrol!

az utrol csak annyit h a romaniai vonatokat meg mindig utalom es meg mindig irtozok hozza erni meg a cipommel is! eljen az uniohoz csatlakozas!

ja es sanyinak is koszonettel tartozunk, a taxis aki be vallalt 6 embert egy daciaban! 2 utra! ami nem semmi!

es a sok reklam utan, jon az atlag: epp labadozok, halalra eszem magam, es varom apam aki nemetbol kene mar erkezzen!

remelem mindenki ilyen jot bulizott! es remelem ennel rosszabb soha tobbet nem lessz :D

Nincsenek megjegyzések: