kedd, január 15, 2008

volt egyszer egy nino...

tegnap hozzank betortek.

nem vittek el semmit. kicsit szet turtak par cuccot, es elmentek. ja es eltunt a csodaszep kutyam. akit meg be sem mutathattam nagyvilagnak! kis tokeletes par honapos bazinagy medve alkatu nemetjuhasz! :( tokeletes volt! elvittek vagy elkoborolt a keritesbe vagot jukon keresztul... (nino lettvolna a neve. nino quincampoix. mondjuk en brunonak neveztem volna. masik apu nev valasztasa lettvolna)

kijott a rendorseg.. illetve vagy 10en. mert na. gondolom nagy munka...

felve aludtam el az ejjel.. magamra csuktam a szobam ajtajat... most meg egyedul varom hogy hazajojjenek a szuleim. fraszom van. megha elvitt volna valamit.. akkor elkategorizalom hogy sima tolvaj. de igy.. mi van ha csak szetneztek es visszajonnek? meg fel ora mig jonnek anyuek. addig csak kibirom mar valahogy..

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia,
nem tudom, válaszoltak-e neked már a perverz kérdésedre, már ha egyáltalán jól értem és erre akarod a választ megkapni. De mindegy, én most mondom neked: perverz az, aki a normálistól eltérő módon, már már az társadalom által elfogadott erkölcsi határokat súrolja. Azt mondják, nem perverz a szopás, sem az anális szex, sem a szado-mazo szex. De már már annak számít az állatokkal való vagy a családszex, vagy azok, amikre mások könnyen rámodják, beteges: szúrkálások, kötözés, gyilokpornó, pedofília, kakiszex..stb.
Remélem kielégítő a válasz! :D

Névtelen írta...

Ja, Ninity vagyok egyébként és nem vagy egyedül a blogoddal! :D Ma találtam rá.Sztem fogom olvasgatni.
Bár néha zavart a stílusod, de sebaj, legalább itt legyen önmaga az ember :DD
Ha van még kérdésed a perverz témában, segítek.

andi írta...

koszii. ugy nez ki akkor megsem tartozom perverz kategoriaba :D