csütörtök, január 10, 2008

depis

a kerdesemre meg nem kaptam senkitol sem valaszt. pont ahogy gondoltam. a blogom is egyedul van. na errol is ennyit...

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nincs egyedul a blogod, csak szerintem masok sem tudnak valaszt adni :P (mi az a vekony hatar... erre a kerdesre gondolsz nem?)

andi írta...

erre. akkor most dontsem el hogy nincs hatar? vagy az a hatar amikor mas is megtudja "titkaid"?

Névtelen írta...

Az is lehet egy hatar peldaul :) Szerintem ezt mindenki maga donti el hogy neki hol a hatar. Egyesek biztosan perverznek tartjak a blogolast is... foleg ha szemelyes dolgokat is beleirnak... vagy eppen azt aki elolvassa ;)

andi írta...

:) koszi nevtelen hiro!

Névtelen írta...

szia!

nem definiáltad a perverzitást (hogy mire gondolsz), de szerintem nem is nagy téma itt a blogodon, csak hirtelen felindulásból írtál egy postot. ha ez igazán fontos, akkor nem így kell hozzáállni. amúgy egyetértek Névtelennel, hogy pl. a blog-olvasás perverz dolog. annyiban mondjuk nem, pl. amikor a te blogod olvasom, hogy fogalmam sincsen, te ki vagy. az ismeretlenül véleményalkotás is perverz dolog. a komment is az... a messenger talán nem, ott már valamennyire magadat adhatod, ha mondjuk ismerkedni akarsz. vagy a barátaidnak. a perverzitást a részletekbe való túlzott belemerülésként tudnám leírni, és ez többmindenre érvényes lehet. a dolgok nagyrészében azonban nem fontos, csak úgy érzed. ismerősöket kipletykálni, önmagadat kielemezni (s szenvedni) perverz dolog. és semmerre sem jutsz vele. szabadnak lenni, hagyni magad áramlani sokkal jobb szerintem. ezt ajánlom neked is. és jó, hogy nem használod a "pisilni" szót, inkább azt mondod, "wc-re menni"-ahogy írtad nemrég... :) üdv!

andi írta...

mar irtam mas comment-ben is. de ha meg ervenyes: aaandi@live.com az msn-em. ezt ha lessz kis lelkesedesem kiirom majd fooldalra is