szerda, szeptember 17, 2008

beszamolo...

2 napos kolozsvari turambol ezek maradtak meg:

- ha akar 2 napot hianyzik az ember, megvaltozik az egesz vilag. pl: lezarnak 10 utcat, megnyitnak par ujj puccos helyet, illetbe bezarjak kedvenc helyeid. ja, kicsi, kedvenc ajandekos deco bolt mar nincs.
- lesetalni pasteur-on meg mindig a legkellemesebb idotoltes. meg akkor is ha ejszaka kozepen csinalja az ember.
- tobb ismeros van mint othon. tobb helyet kell kerulni ha az ember kitalalja hogy nem akar latni senkit aki nem latta meg fogszabalyzojat..
- nincs egy kellemes, kedves, meleg, es fenyes kavezo
- az egyetemunk meg mindig el van ajulva. pontosabban azok akik ott tanitanak vagy tanulnak. es a konyvtaros neni meg mindig a leg ertelmesebb.
- nagyon jo erzes latni elszalt embereket. olyan sokat nem is lattam most, de az a par megert minden penzt. na meg foleg az ujj hirek. mint pl a kis dj osztajtarsam aki elkoltozott semmi kozepere a nojevel, ossze hulyeskedtek egy deszkas fedett valamit amiben alszanak, es hippikent elik boldogan eletuket. arra nem gondoltak hogy kicsit hideg is lessz lassan. na de nembaj. ugyis mennek tovabb londonba a sok semmivel.
a masik meg ha ugyes, megnyitya a "supa ciupa" (olvasd= szupá csupá-nak) nevezetu leveses ettermet.
- nagyon jo buszozni
- nagyon szar masnaposnak lenni.
- nagyon nehez eszrevetlenul maradni kolozsvaron :D nagyabol sikerult.. de eleg strapas
- ha kinganal lakunk, meg mindig olyan erzes ha othon lenek. meg mindig olyan mintha el sem koltoztem volna. csak epp egy megalloval fejjebb vagyunk es nincs bela. meg a csajok. meg a nyugott stresszmentes elet.
- ha az ember mar munkasosztaj, egy ido utan mar nem tud delig aludni. de ha megerolteted magad, sikerulni fog! ;)

voltak ennel erdekesebb dolgok is.. mint pl: elvesztettem a kedvenc gyurum. meg mindig faj. de igy jar az aki szerencsetlenkedik. es mindezekutan, nagyon jo erzes hazajonni!

na meg hideg van. es pihent vagyok. es karacsonyi fiilingem van. :) meg irodaban is tobb kedvel voltam mint multheten. jo votl ez a kolozsvar. nagyon jo volt!

Nincsenek megjegyzések: